Web Analytics

5 temaer der revolutionerer dit bilags- og godkendelsesflow

Den travle hverdag som mange virksomheder oplever, byder på et hav af unødvendige tidsrøvere, når kreditorbilag skal afleveres til godkendelse, kontering og bogføring.

Godkendelsesproceduren resulterer ofte i en større mængde emails med vedhæftede bilag, der sendes rundt imellem medarbejdere. Ofte er det tilmed nødvendigt at udskrive bilag og der påføres håndskrevne noter, som derefter overleveres fysisk imellem medarbejdere.

Hos edilion er vores mission at give dig tiden tilbage og fjerne unødige tidsrøvere, så du kan fokusere på at servicere din kunder.

Vores godkendelsesflow sikrer at bilag nemt og digitalt sendes rundt imellem medarbejdere, og der kan naturligvis påføres en besked til bilaget. Mulighederne omkring førstegodkender sparer jer ligeledes for unødige postgange, da 7 forskellige kriterier, sikrer at specifikke bilag havner hos den ønskede førstegodkender. Ved hjælp af nøgleord kan vi ligeledes dirigere bilag til den rigtige godkender, afdeling eller projekt.

Et emne, fælles for alle temaerne, er at det som regel kan betale sig at gennemtænke og skitsere det ønskede flow, i forhold til organisationen, før man kaster sig over at sætte det op i edilion. Det er samspillet mellem en god gennemtænkt proces og et godt værktøj, der skaber de gode resultater.

Er du bogholder, revisor eller på anden måde administrator for en række kunder, er det nemt og hurtigt at oprette nye kunder, samt tilrette indstillinger for den enkelte kunde. Kort fortalt revolutionerer vi dit bilags- og godkendelsesflow, så du får mere tid til værdiskabende opgaver.

Over de næste 5 uger vil vi introducere 5 temaer, der er tilgængelige i vores nyeste version af edilion:

  1. Godkendelse – Komplet, skræddersyet godkendelsesflow
  2. Førstegodkender – Fleksibilitet giver tidsbesparelser i dagligdagen
  3. Nøgleord – Nøglen til et hurtigt og effektivt godkendelsesflow
  4. Ny kunde – Nem oprettelse og opsætning af nye kunder
  5. Afdelinger, projekter og omkostningstyper – edilion håndterer alle

Følg med her på siden og se hvordan du sparer tid på dit bilags- og godkendelsesflow.

Med venlig hilsen

edilion teamet