Web Analytics

Håndtering af afdelinger, projekter og omkostningstyper

I regnskaber arbejdes der ofte med afdelinger, projekter og omkostningstyper. Disse dimensioner kan give bedre overblik over virksomhedens udgifter og struktur, samt lette arbejdet mht. kontering af det enkelte udgiftsbilag.

I edilion håndteres projekter og afdelinger nemt, hvilket afspejles i vores brugerflade der tager højde for disse typer opsætninger. Rent praktisk synkroniseres afdelinger, projekter og omkostningstyper, fra dit økonomisystem til edilion, ved et tryk på en knap. Efter synkronisering kan du vælge, hvilke der skal være synlige for de valgte godkendere.

Vi arbejder bl.a. med restaurationskæder, der igennem ét økonomisystem håndterer et tocifret antal afdelinger. Her aflæser vores intelligente software, vha. nøgleord hvilken afdeling det enkelte udgiftsbilag hører til og bilaget sendes direkte til den godkender som har ansvaret for den konkrete afdeling.

Derudover har vi kunder indenfor, f.eks. bil- og køkkenbranchen, hvor kontering på projekter og omkostningstyper er essentielt for at kunne holde styr på et større dagligt antal kreditorbilag. Disse bilag skal fordeles rundt til godkendelse hos et stort antal medarbejdere, der er tilknyttet forskellige projekter.

Afdeling og projekt kan begge, autoudfyldes på bilag, hvis godkenderen er parret med konkrete afdelinger og/eller projekter. Ex. hvis godkenderen ”Hans Hansen” er tilknyttet afdelingen ”Bornholm”, vil bilag der sendes til Hans Hansen, automatisk påføres afdelingen Bornholm. Således slipper du for unødvendig indtastning og sparer værdifuld tid i forhold til bogføringsopgaver. Læs mere om Førstegodkender via følgende link: https://edilion.com/blog/valg-af-foerstegodkender-i-dit-godkendelsesflow/

Billedet nedenfor viser et eksempel på aktive projekter, synkroniseret fra et økonomisystem:

 

Billedet nedenfor viser muligheder for kontering på afdeling, projekt og omkostningstype ved et konkret bilag:

Hvis du ønsker at afprøve vores brugerflade, kan vi oprette en gratis demokonto for dig.

Følg dette link: https://edilion.com/ til vores hjemmeside og udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig indenfor 24 timer.

Med venlig hilsen

edilion teamet