Web Analytics

Smid papiret og printeren ud!

Tøm skufferne for gamle boner og kvitteringer og smid papirbunkerne, regnskabsbøgerne og printeren ud. Nu kan du klare regnskabet med et klik på en smartphone, desktop og tablet.

Det kan være svært at tro, at det kan lade sig gøre at klare bogføringen 100% digitalt. Men den er god nok – edilion har udviklet en ny smart løsning, hvor du tager billeder af dine bilag og også godkender dem digitalt. Det hele kan klares med et klik.

For et stykke tid siden skrev en regnskabsansvarlig, at de på hans arbejdsplads var begyndt at indscanne alle deres fakturaer. Så langt så godt. Men nu var han stødt ind i et problem. Han beskrev det sådan:

”Problemet er, at alle udbetalinger her i huset skal attesteres, inden udbetaling finder sted. Og så vidt jeg har fået oplyst, så er der ingen mulighed for elektronisk attestation, hvilket gør, at vi fortsat må udskrive alle fakturaer i papirform, for at de kan blive attesteret. Derefter er vi jo selvfølgelig nødt til at opbevare papirudgaven, da det er det eneste sted, hvor attestationen findes. Er der nogen, der har en super god idé, så vi kan slippe for dette dobbelte arkiv?”

Her er løsningen
edilion har den gode idé og den gode løsning. Vi har udviklet netop den mulighed for elektronisk attestation, som bliver efterspurgt. Med edilion slipper man fuldstændig for papirbilag og for udprintning. Du skal ikke engang gemme dine bilag fysisk.

Første skridt er det, som den ansattes firma allerede er i gang med. Nemlig indscanning af fakturaer. Andet skridt er at gå over til 100% papirløs bogføring. Med edilion er der ingen grund til at udskrive fakturaer for at få dem godkendt. Vores løsning er 100% digital og betyder, at du godkender dine bilag elektronisk.

Du kan overlade alt det besværlige til os og klare det hele ved hjælp af din smartphone, mens du er på vej til den næste kunde.

Først tager du et billede af din faktura, som du sender til os, og derefter godkender du fakturaen, når den ligger klar til godkendelse.

Nemt og hurtigt 
Med edilions elektroniske godkendelsesflow styres alle virksomhedens fakturaer sikkert og rettidigt gennem. Ingen dokumenter glemmes eller forsvinder, og alt behandles af de rigtige personer. Vi sørger for, at dine oplysninger altid er synkroniserede og up-to-date, uanset hvilken enhed du scanner og godkender fra.

Vores løsning betyder også, at dokumentets vej fra scanning til godkendelse altid kan spores og gøres tilgængelig for kunden – fx som en vedhæftning til bilaget.

Men det bedste af det er, at det er nemt og hurtigt at bruge edilions løsning, og at det er en sand fornøjelse at kunne klare det hele ved hjælp af smartphonen eller tablet’en, mens man er på farten.

Du kan læse mere om digital bogføring her.