Web Analytics

Funktioner

Noget om edilions funktioner

Vis funktioner

Cases

Noget om cases

Vis Cases

Andet

De andre ting. Priser mm.

Vis andet

Edilion til revisorer og regnskabshuse

I denne video kan du høre edilions CEO, Christian Nielsen, fortælle om, hvordan du kan optimere arbejdsgangene i din virksomhed ved at undgå tidskrævende og manuelle processer i din bilagshåndtering.

Udfører du revisions-, bogførings- eller økonomiopgaver for andre virksomheder, kan du få en "edilion revisor aftale".

Uanset om du arbejder som revisor eller bogholder, er edilion et intuitivt og enkelt værktøj, der sikrer, at alle relevante data fra bilag føres korrekt og valideret ind i virksomhedens kassekladde. 

De enkle men kraftfulde funktioner i edilion giver et komplet overblik over virksomhedens indgående bilag. Med edilion kan du levere en helstøbt og effektiv bogførings- og regnskabsservice til dine kunder.

"edilion revisor aftale" kræver ikke det store, og det er let og enkelt at komme i gang. Kontakt os, så er du hurtigt i gang.

Har du allerede en kunde, der bruger edilion?

Har du allerede en kunde, der ønsker at benytte din virksomhed til at udføre opgaver i edilions løsning, skal du sende en mail til os med angivelse af kundens navn.

Skal I selv bruge edilion til klient/kundebogføring eller egen bogføring?

Ønsker I selv at benytte edilion til klient/kundebogføring eller eget bogholderi, skal der oprettes en "edilion revisor aftale".

Skriv til os her, hvis du er interesseret i at blive ringer op vedr. en partneraftale.