Web Analytics
INVITA; edilion er hurtigt og fleksibelt

Vi er blevet meget overraskede over, hvor tidsoptimerende det egentlig har været at få edilion. Vi er gået fra at have en fuldtidsansat bogholder til at have en controller der typisk bruger 1.5 time på at udføre dagens gøremål. 

Mads Bilø

Læs Mere
ECORevision; Vi var slet ikke i tvivl

Vi valgte edilion efter at have testkørt flere forskellige systemer. De andre løsninger var tilstrækkelige, men havde simpelthen nogle fejl og mangler, som vi slet ikke kunne leve med. Vi var slet ikke i tvivl om at vi skulle vælge edilion.

Kurt Hundebøll

Læs Mere
Kokkelandsholdet

Vores medarbejdere har mange løse udlægsbilag, som de før i tiden afleverede i store bunker, én gang on måneden. Nu kan det hele klares på dagen fra deres mobil med edilions app.

Regnskab er ikke vores spidskompetence. Vi ønsker at bruge tiden på vores produkt. Jeg ser edilion som den stærkeste samarbejdspartner indenfor sit felt, der bygger på et godt digitalt fundament.

Sten Slot

Læs Mere
LêLê

edilion sparer mig for oceaner af tid og giver mig overblik over alle bilag, der er blevet overført til økonomisystemet. Alt i alt vil jeg varmt anbefale edilion til både større og mindre virksomheder.

Simon Gade

Læs Mere
Valju ApS ser nye muligheder

Den forholdsvist let tilgængelige model, en rimelig enkel prissætning og at edilion efterhånden kunne det vi gerne ville have og så at det er en ‘ready to-go løsning’, hvor nogle af de andre tunge drenge i branchen skal have 10-15.000 kr. for overhovedet at sætte det op. edilion er nem at gå til og super nem at komme i gang med.

Alexander Sylvestersen-Platz

Læs Mere
Røde Kro

Det er en utrolig intuitiv platform og de mennesker som er bag yder god support, så jeg føler vi er blevet taget godt i mod.

edilion lød utroligt simpelt og smart og jeg tænkte, dét bliver jeg nødt til at prøve. Jeg fik 14 dages gratis prøveperiode, men nåede ikke engang i gennem de 14 dage, før jeg havde købt ekstra bilag og startede på edilions business plus abonnement".

Erik Nørgaard Jørgensen

Læs Mere