Web Analytics

.

ECORevision; Vi var slet ikke i tvivl om at vi skulle vælge edilion

ECORevision, bedre kendt som ECOR, udfører til daglig revision for alle kundetyper og virksomheder. Kurt Hundebøll er indehaver af ECOR og er til dagligt det organisatoriske samlepunkt i forretningen.
Til dagligt beskæftiger ECOR sig med outsourcing af bogholderi. Her har edilion en hovedrolle, da edilionsoftwaren indgår i scanningsdelen, samt har været det primære arbejdsværktøj den seneste årrække. edilion sørger således for, at hele bilagshåndteringen sker hurtigere, nemmere og smartere, således ECOR har mere tid til at betjene deres egne kunder.
Vi har taget en snak med Kurt og har bedt ham om at sætte nogle ord på hvad edilion er, hvad det kan og hvorfor det er vigtigt at holde sig digitalt opdateret.

Valg af edilion

edilion blev i sin tid valgt efter en grundig sondering af alternativer. Her blev flere forskellige løsninger overvejet og man endte med at tilføje edilion til virksomhedens softwaresystem. Grundlaget for dette tilvalg var edilions tilpasningsmuligheder, fleksibilitet og overskuelige layout. Kurt siger om følgende,

”Vi valgte edilion efter at have testkørt flere forskellige systemer. De andre løsninger var tilstrækkelige, men havde simpelthen nogle fejl og mangler, som vi slet ikke kunne leve med. Vi var slet ikke i tvivl om at vi skulle vælge edilion.
edilion passer godt til mit temperament. Jeg kan godt lide den måde bilagene fremstår på. Dets set-up, design og den måde det hele fungerer på er administreret overskueligt i ’kasser’. Man kan desuden have bilagene på samme browserside, hvorpå man desuden indtaster. Det er nemt at arbejde med”.

edilion, en intelligent løsning

edilion løser intelligent bilagsprocesserne gennem en aflæsningsmekanisme, således det er mindre bebyrdende at behandle fakturaer og lign. på arbejdspladsen. Desuden er softwaren med til at give overblik og eliminere tvivl. Kurt fortæller,

”Det gode ved edilion er, udover at vi sparer en masse tid i begge ender, er at vi kan se hele historikken på bilagenes levetid, således der aldrig er tvivl om, hvem der har gjort hvad og hvorfor.
edilion har overtaget den måde der behandles fysiske filer og mapper på og er blevet ’nerven’’ i den måde vi arbejder på. edilion er blevet værktøjet i det daglige når det kommer til automatisering”

Kurt pointerer desuden, at det også er nemt for kunderne at medvirke i processen, da de intuitivt selv kan følge med i hvordan deres bilag håndteres,

”edilion ordner alt lige fra A-Z. Vi har alt lige fra bogføring-, revisions- og regnskabskunder. Disse kunder scanner alle deres bilag og sender dem direkte til edilion, hvorefter edilion tager sig af det. Dette gør at der kan konteres direkte. Vores kunder er blevet mere tilfredse, da kunderne selv, via. edilion, kan følge deres egne bilag. Desuden gør dette også arbejdet nemmere for os”

Endeligt afslutter Kurt med, at edilion er en samarbejdsproces og ikke bare et produkt,

”edilion er en intelligent løsning, som kan det, som der bliver lovet at det skal kunne. Hvis man har forespørgsler ift. Ændringer bliver disse også behandlet”

Automatisk og tidsbesparende

edilion er automatisk, tidsbesparende og optimerer tiden brugt på arbejdspladsen. Kurt fortæller om hvad edilion har gjort for bilagshåndtering og statuerer ydermere et praktisk eksempel,

”Det tager et sted mellem 30 minutter til 3 timer at behandle 1000 bilag med edilion, afhængigt af bilagenes og opgavernes kompleksitet. Dog er dette langt bedre end alternativet. Jeg vil skyde på, at vi kun bruger ca. 10% af den tid vi brugte førhen på at behandle 1000 bilag”

Desuden tilføjer han, at hele den automatiske del af det gør, at der mere tid til rådgivning og kundepleje,

”Vi skal ikke taste bilagsnumre, vi skal ikke taste tekst, vi skal kun godkende og videresende. Vi sparer dermed en masse tid, som vi så kan bruge til bedre rådgivning af vores kunder”.

Fremtiden er digital

Kurt er entusiastisk når ting kan optimeres og ser positivt på den digitale periode vi befinder os i. Han opfordrer samtlige erhvervsdrivende til at få deres fysiske systemer automatiseret, således hverdagen bliver mere håndgribelig og nemmere driftsmæssig,

”Andre revisionsfirmaer skal til at vågne op. Vi har set lyset, uden at det skal overfortolkes alt for meget. Jeg har snakket med andre revisionsfirmaer, også nogle af de større, som slet ikke er i gang med indscanning og sådan nogle ting. Jeg synes de skal komme i gang. Der er en verden til forskel”

Han tilføjer desuden vigtigheden af at tilpasse sig digitaliseringens frembrud. Han forklarer desuden, at det er sikkert, kontrollerbart og fungerer langt bedre end på gammeldagsmanér,

”Der er nogle der er bange for at tilpasse sig den digitale tidsalder og tage software til sig. Jeg har stadig en enkelt medarbejder som jeg kæmper med at få med på vognen. Vi er trods alt traditionsbundne mennesker. Jeg tror ikke at folk er nervøse for at bilagene forsvinder, men snarere er de bange for, at der laves om på det de er vant til. Det skal de ikke være; Det fungerer og er smart.
Vi skal f.eks. ikke tænke på nummerering længere. I gamle dage der sad vi og stemplede numre på papirer således vi ikke kom i klemme ved skattekontrol. Det er der ikke behov for mere, da edilion giver bilagene et nummer”

Ligesom Kurt og ECOR, opfordrer edilion til at virksomheder begiver sig ud i en digital opdatering. Det er nemmere, smartere og er 100% sikkert.

Læs mere om edilion, dets fleksible løsninger, smarte design og hvordan andre referencer er blevet optimeret i vores forskellige virksomheder: 
https://edilion.com/for-revisorer-regnskabshuse/cases/

Vil du læse mere om ECOR og se hvilke spændende løsninger de tilbyder, så klik her:
https://ecor.dk/

.

Har du brug for en lignende løsning? Indtast dine kontaktinfo, så hører du fra os

.

.