Web Analytics

Kokkelandsholdet:

Kokkelandsholdet er en forening, der er styret af team managers og ledere, som skaber rammerne for nogle af de dygtigste kokke indenfor det danske restauratørmiljø. Sammen arbejder Kokkelandsholdet på at øge kendskabet til dansk gastronomi både nationalt og internationalt. Kokkelandsholdets daglige drift handler som forening ikke kun om gastronomien, men også om en del administrativt arbejde. Derfor har de fornyeligt valgt at optimere deres administrative processer med edilion.

I et interview fortæller direktør for Kokkelandsholdet, Sten Slot, som har tre årtiers erfaring inden for Hotel & Restaurantionsbranchen, hvorfor Kokkelandsholdet har valgt at digitalisere og optimere deres administrative opgaver samt, hvad det har betydet for Kokkelandsholdet.

.

Hovedfokus skal være på kokkekunsten

Foreningen bag Kokkelandsholdet, bestående af ledere og team managers, forsøger at skabe de bedste muligheder for, at deltagerne på Kokkelandsholdene imødekommer målsætningen om at være blandt de dygtigste i verden. Derfor er det vigtigt for Sten, at Kokkelandsholdsdeltagerne ikke skal bruge tid på eller bekymre sig om administrative opgaver. Sten fortæller i den forbindelse:

"Vore ledere og team managers  forsøger at skabe rammerne for, at kokkelandsholdsdeltagerne har de bedste forudsætninger for at koncentrere sig om det de skal, nemlig at kreere gastronomi i verdensklasse".

For Sten er der ingen tvivl om, hvordan administrative opgaver hænger sammen med kokkelandsholdsdeltagerne, i den forbindelse understreger Sten:

"Administrative opgaver er ikke godt for kreative sjæle! - Vore ledere, team managers og kokke skal ikke tænke på administrative opgaver, derfor har foreningen bag valgt at digitalisere de administrative opgaver, for at frigøre landsholdsdeltagernes og vores egen tid, for at kunne fokusere på det der er vigtigt - at udvikle vores kokke".

.

.

Bilagshåndtering skal være nemt

Kokkelandsholdet er spredt ud over hele landet, med deltagere i Jylland, Fyn og Sjælland. Før i tiden kørte de manuelt bogholderi, som blev håndteret til træning ca. én gang om måneden.

"Deltagerne har mange løse udlægsbilag, som de før i tiden afleverede i store bunker, én gang on måneden, når de kom til træning. Nu kan det hele klares fra deres mobil med edilions app, som de har adgang til hele tiden, og som er super let at bruge".

edilion giver nemlig mulighed for at sende kvitteringerne og fakturaer ind med mobil app, der var et af de største krav for Kokkelandsholdet. Det var vigtig for Sten at finde en digital løsning, der var nem at bruge og få adgang til uanset, hvor man var.

"Vi kokke, vi er kunstnere! Regnskab er ikke vores spidskompetence. Vi ønsker at bruge tiden på gastronomi, kvalitet og fornyelse i madkunsten. edilion understøtter dette ved at frigive tid til at dyrke kunsten og lade kreativiteten blomstre. Med edilion kan deltagerne nu tage et billede af deres kvitteringer med det samme, sende bilaget til edilion og så kan de smide bilaget ud og ikke tænke mere over det".

Det var den automatiske validering af bilagsinformationer samt integrationen til foreningens bogføringssystem, som blev afgørende for at valget faldt på edilion.

"Jeg ser edilion som den stærkeste samarbejdspartner indenfor sit felt, der bygger på et godt digitalt fundament og som gennem effektivisering af administrative opgaver, giver vore team managers og kokke mere tid til at dyrke kreativiteten, gastronomien og træningen". 

edilion ser frem til et spændende partnerskab samt at følge Kokkelandsholdene på tæt hold i deres færden i den gastronomiske verdenstop.

.

Fordele for Kokkelandsholdets brug af edilion

.

Har du brug for en lignende løsning? Indtast dine kontaktinfo, så hører du fra os