Web Analytics

digital bilagshåndtering

De fleste virksomhedsejere kender til udfordringen med at få styr på alt administrationsarbejdet. Det er ofte drænende og tidskrævende at få styr på momsregnskabet, årsrapport indberetninger, løn og alle andre administrationsopgaver. Men ikke desto mindre er det altafgørende ikke at lade det kuldsejle, da det i sidste ende kan være fatalt for virksomheden. Derfor vælger mange virksomheder at udlicitere administrationsopgaverne til professionelle administrationsvirksomheder såsom Valju Aps.

Valju ApS hjælper virksomheder med at optimere deres administrative arbejde ved at sammensætte de bedste digitale administrations- og bogføringsløsninger for deres kunder – en af de løsninger Valju tilbyder er edilion. Vi har talt med Valju’s Co-founder og COO, Alexander Sylvestersen-Platz, omkring partnerskabet med edilion og hvilken værdi edilion skaber både for Valju og deres kunder.

Et gunstigt partnerskab skaber løsningerne

Som en progressiv og innovativ virksomhed leder Valju altid efter nye måder at gøre tingene på, hvorfor de havde et ønske om at koble faktura aflæsning til økonomisystemet e-conomic. COO for Valju Alexander Sylvestersen-Platz fortæller, at de tidligere har haft dårlige erfaringer fra andre udbydere og derfor henvendte sig til edilion, for at undersøge om de kunne løfte opgaven. Her nævner Alexander Sylvestersen-Platz, at de vigtigste grunde til at de begyndte at kigge efter en anden udbyder var ukorrekt aflæsning af bilag, et ikke brugervenligt interface og generel modstand for udvikling og forandring.

Alexander Sylvestersen-Platz fortæller, at edilion og faktura aflæsning bruges til alle de kunder som skal have ajourført deres regnskab en gang om ugen. edilion giver en sikkerhed for, at det som bliver aflæst er korrekt og så har kunden mulighed for at gå ind og godkende bilaget.

Derudover anerkender Alexander Sylvestersen-Platz, at det simpelthen er den billigste løsning holdt op i mod selv at skulle bogføre; “Det kan vi simpelthen ikke hamle op med” fortæller Alexander Sylvestersen-Platz. Selvom der findes andre løsninger på markedet, fortæller Alexander Sylvestersen-Platz, at det der gjorde udslaget i forhold til et partnerskab med edilion var simpliciteten hos edilion:

“Den forholdsvist let tilgængelige model, en rimelig enkel prissætning og at edilion efterhånden kunne det vi gerne ville have og så at det er en ‘ready to-go løsning’, hvor nogle af de andre tunge drenge i branchen skal have 10-15.000 kr. for overhovedet at sætte det op. edilion er nem at gå til og super nem at komme i gang med.”

Ud over brugervenligheden, fortæller Alexander Sylvestersen-Platz, er det jo selvfølgelig også er alt det udenom, som er med til at skabe et godt partnerskab for dem:

“Så vil jeg sige, at det serviceniveau der er fra organisationen bagved betyder rigtig rigtig meget. Når jeg har mange kunder i systemet og der er én af dem der har problemer og det ikke er noget jeg kan løse for dem, så har jeg behov for at der er hurtig respons på support, så jeg hurtigt kan få min kunde videre. Derudover er der en forståelse for, at det er en fælles interesse for os og edilion, at vi hurtigt får vores kunde videre. Det er også en vigtig faktor – det har edilion kunne levere.”

Kannibalisme eller ekstremt kundefokus?

Man skulle måske tro, at digitale løsninger som edilion ville få virksomheder, som lever af at tage sig af administration til at løbe skrigende bort, men Alexander Sylvestersen-Platz har fundet nøglen til, hvorfor Valju får meget mere værdi ud af at samarbejde:

“edilion tilfører rent hard-core nogle besparelser for mine kunder. Jeg ødelægger faktisk lidt af min egen forretning ved at bruge edilion. Jeg kunne have tjent flere penge på at sidde og bogføre i hånden, det ville jo give flere time indtægter for mig. Men det er jeg jo ikke interesseret i at byde mine kunder – det er jo at finde den bedste løsning til dem.”

Selvom Alexander Sylvestersen-Platz påpeger en form for kannibalisme, så er han altså ikke i tvivl om, at partnerskabet er vejen frem for sin virksomhed, for på den måde at skabe den største værdi for sine kunder – og det viser sig på bundlinjen, fordi Valju kan håndtere langt flere kunder:

“Så egentlig giver det værdi for min forretning ved, at jeg kan tilbyde en super lækker løsning til mine kunder og ligeledes kan vi håndtere flere kunder. En af grundene til at vi valgte edilion, var at brugerfladen var den bedste. Det er jo folk som ikke har forstand på regnskab, som skal sidde og godkende. Det er jo derfor, at de har hyret os – fordi de ikke selv har forstand på det eller ikke gider at rode med regnskab selv. Så skal det jo også være sådan, at folk som ikke har regnskabsforståelse også skal kunne finde ud af det.”

Det handler om at sætte kunden i fokus og skabe meget mere værdi, både for kunden, men også på bundlinjen, ved at udnytte de digitale løsninger, som er på markedet. Valju er et mønstereksempel på, hvordan digitaliseringen kan og bør integreres i  forbindelse med at drive kunderorienteret forretning. Det er ikke længere nok at have et godt produkt og være produktorienteret. Det er efterhånden et essentielt eksistens- og overlevelsesgrundlag at være kundeorienteret, hvorfor Valjus succes tildels kan tilskrives evnen til at sammensætte og skræddersy administrationsløsninger efter kundens behov.

Valju er et glimerende eksempel på, hvordan en virksomhed gennem digitale løsninger formår, at give sig selv en konkurrencemæssig fordel og fremtidssikre sig selv på et marked i en rivende udvikling.