Web Analytics

Modtaget

Her ligger de bilag du netop har indsendt På vej igennem indlæsning og validering

Godkendelse

Her ligger bilag der er klar til godkendelse

Arkiv

Her ligger alle godkendte bilag der er leveret til dit økonomisystem

Bilagshåndtering

Udviklet med henblik på dine behov som administrator

Vores moderne brugerflade til bilagshåndtering er udviklet på baggrund af ønsker og behov fra en lang række revisorer og bogholdere. Funktioner som videresendelse af bilag, direkte rettelse af linjer, fakturasplit og direkte skift mellem kunder fra bilagshåndteringssiden, øger hastigheden af dit arbejde og gør din hverdag nemmere.

Med edilion kan du nemt og hurtigt klare al din bilagshåndtering. Du får en hurtig, intuitiv og overskuelig brugerflade til håndtering af dine kreditorbilag. edilion digitaliserer dine fakturaer, kvitteringer og kreditnotaer på få minutter med vores avancerede software, der både inkluderer automatisk og manuel validering af den data der indlæses igennem en OCR scanner (Optical Character Recognition).

Derudover indlæser vi også ikke-bogføringsbilag, så disse kan gemmes digitalt under din edilion profil, eksempelvis kontoudtog, rykkere eller dubletter af tidligere indsendte bilag.

Efter bilaget er behandlet af edillion og sendt til dit økonomisystem, kan du altid nemt og hurtigt finde frem til bilaget igen, ved at fremsøge det i dit arkiv. I arkivet kan du søge på tværs af mange søgekriterier.

Kort fortalt:

  • Nem indsamling af bilag via mobil app, email og direkte i edilion
  • Automatisk aflæsning og kontering
  • Undgå glemte og forsvundne bilag
  • Håndtering af personlige udlæg
  • Nem godkendelse af bilag, også via mobil app