Web Analytics

Kontering og Bogføring

Fleksible løsninger for dig og dine kunder

Som administrator vælger du sammen med din kunde, hvilke muligheder for kontering og rettelse af bilagsdata, hver enkelt medarbejder skal have. Disse indstillinger kan løbende ændres, i takt med at medarbejdere skifter status eller funktion indenfor virksomheden.

Når vi har aflæst et bilag, kan du vælge, hvordan det skal bogføres - svarende til jeres bogføringspraksis:
Som standard aflæser vi, om bilaget er en kvittering eller en faktura/kreditnota. Disse bogføres som henholdsvis et finansbilag og en kreditorfaktura.
Hvis du kører med rent finansbogholderi, hvor alle bilag anses for betalt, vælges denne indstilling.
Ligeledes kan vi indlæse til et rent kreditorbogholderi. Her vil man typisk sætte kvitteringer og fakturaer med en ukendt leverandør på en diverse-konto.
Og endelig har vi en indstilling til det kombinerede bogholderi for de virksomheder, der har et etableret og fast leverandørkartotek. Her leverer vi de fakturaer, hvor leverandøren allerede er oprettet, som kreditorfakturaer og resten som finansbilag.

For alle bogføringspraksis er der mulighed for at splitte bilaget op på flere linjer og kontere dem uafhængigt på forskellige konti, projekter og afdelinger.
Endvidere husker vi konteringen. Så du ikke behøver at kontere næste gang, du modtager bilag fra samme leverandør. Der kan ligeledes konteres med momskoder.